Upsy kutsuu WeeGee-museoihin ja brunssille!

Uudenmaan Psykologiyhdistys Ry:n vuoden ensimmäinen virkistystapahtuma on tiedossa maaliskuun alussa, kun pääsemme nauttimaan brunssista ja taiteesta ynnä muistakin museoista Tapiolan sydämessä.

Multitouch-5131

Sunnuntaina 6.3.2016 suuntaamme siis WeeGee-talolle Espooseen. Tässä vanhassa Weilin + Göösin kirjapainossa sijaitsee nykyään hieno kattaus huippumuseoita, joita pääsee tarkastelemaan yhdellä lipulla. Eri museoihin pääset tutustumaan tältä sivulta: http://www.weegee.fi/fi-FI/Museot.

Aloitamme päivän kello 10 aikoihin brunssilla WeeGee-talon Sis. Deli-ravintolassa. Kattauksen päätyttyä kello 11.45 siirrymme Espoon nykytaidemuseo EMMA:n tiloihin samassa rakennuksessa, johon meille on varattu ns. Taidesilta-esittelykierros: saamme hyvän maistiaisen sekä EMMA:n pysyvästä kokoelmasta että vaihtuvista näyttelyistä. Kierros kestää 45 minuuttia, jonka jälkeen ohjelmassa on vapaata kiertelyä WeeGeen eri museoissa. Talossa voi liikkua sulkemisaikaan asti, joka on kello 17.00.

Jos haluat, voit osallistua myös pelkästään EMMA-kierrokseen ja museoihin tutustumiseen.

Upsy tarjoaa brunssin, kierroksen ja sisäänpääsyn museoihin. Tapahtuman maksimikoko on , ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittauduthan seuraavalla lomakkeella, vaikka heti:

http://goo.gl/forms/C6X7P7Yvx5

Lomake on auki 26.2.2016 asti.