Jäsenyys

kivet_vedessa

Tervetuloa jäseneksi Upsyyn!

Upsyn toimialuetta on koko Uusimaa (Helsinkiä lukuunottamatta). Jäseneksi voit hakea, mikäli joko asuinpaikkakuntasi tai työpaikkasi sijaitsee Uudenmaan alueella.

Jos haluat liittyä Upsyyn, vaihtaa Upsyyn toisesta paikallisyhdistyksestä tai muuttaa jäsenyytesi tyyppiä (esimerkiksi opiskelijasta varsinaiseksi jäseneksi), voit käyttää joko Suomen psykologiliiton sivuilta löytyviä sähköisiä lomakkeita tai vaihtoehtoisesti joko tulostaa tai tilata liitosta paperisen jäsenhakemuslomakkeen.

Liiton sivuilta saat tietoa esimerkiksi jäsenmaksuista, tarjolla olevista palveluista ja jäseneduista. Jäsenasioissa voit olla yhteydessä myös liiton jäsensihteeri Tarja Koivuniemeen (tarja.koivuniemi@psyli.fi), p. 09 – 6122 9133.

Jos haluat käyttää paperista jäsenhakemuslomaketta lähetä allekirjoitettu hakemuksesi kahtena kappaleena Upsyn jäsensihteerille, jonka yhteystiedot löydät johtokunnan esittelyn alta: https://upsy.psyli.fi/yhteystiedot/

Psykologiliitosta ja Upsystä eroaminen tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen allekirjoitettu eropyyntö Upsyn jäsensihteerille. Yhdistyksestä ja liitosta erotessasi eroat samalla myös työttömyyskassasta.