Upsyn syyskoulutus 19.11: Traumatietoinen työote psykologin asiakastyössä

Päivitys 12.11: Osallistumislinkit on lähetetty ilmoittautuneille! Jos et ole saanut linkkiäsi, laita viestä osoitteeseen upsy.info@gmail.com

Päivitys 11.11: Väliaikatietona kaikki koulutukseen hakeneet ovat mahtuneet koulutukseen. Linkit saapunevat toivon mukaan vielä tämän viikon aikana, mutta viimeistään ensi viikon alussa.

Hei upsyläinen ja tervetuloa Upsyn syyskoulutukseen! Syyskoulutus käsittelee tänä vuonna traumatietoisuutta ja sen hyödyntämistä psykologin asiakastyössä sovellusalasta riippumatta.

Koulutusiltapäivän tavoitteena on oppia tiedostamaan traumatietoisen työotteen merkitys ja se, miten tehdä psykologityötä traumatietoisesti.Kouluttajana toimii psykologi, psykoterapeutti Ferdinand Garoff Traumaterapiakeskuksesta.

Koulutuksen viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.11.2021. Tilaa on 150:lle upsyläiselle – jos ilmoittautuneita on tätä enemmän, koulutuspaikat arvotaan.

Tieto koulutukseen mahtumisesta ja linkki koulutukseen lähetetään osallistujien ilmoittautumisajan päätyttyä – tuplatarkistathan siis, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein! Koulutuksesta ei tule tallennetta.Ilmoittautumislinkki löytyy tämän viestin lopusta. Huomioithan myös, että ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.

LYHYESTI:

MITÄ: Koulutusta upsyläisille traumatietoitoisuudesta psykologityössä
MILLOIN: Perjantaina 19.11 klo 13-16. Koulutuksesta ei tule tallennetta.
MISSÄ: Etänä Teamsin kautta
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
ILMOITTAUTUMINEN: Viimeinen ilmoittautumispäivä 5.11 mennessä seuraavalla lomakkeella: https://forms.gle/2guDWdX21fUEwwSWA

Mikäli koulutukseen liittyen herää kysymyksiä, koulutusvastaavan tavoittaa parhaiten Upsyn sähköpostin kautta: upsy.info@gmail.com

Koulutusterveisin,
Ville Puonti
Upsyn koulutus- ja tiedotusvastaava