Upsyn pikkujoulut 5.12. – Bohemian Rhapsody elokuvateatteri Rivierassa

Tervetuloa viettämään pikkujouluja mitä parhaimmassa kollegiaalisessa seurassa 5.12. klo 17-20. Tällä kertaa Upsy virkistäytyy mukavasti sohvalla löhöillen, hyvästä elokuvasta ja maukkaista tarjoiluista nauttien!

Pikkujoulut järjestetään yksityisessä elokuvateatterissa Kalliossa (Teatteri Riviera, Harjukatu 2, Helsinki). Teatteri on varattu illaksi vain Upsyn käyttöön. Paikalle voi saapua klo 17.00 lähtien seurustelemaan ja syömään. Tapahtumaan kuuluu ruokatarjoilu, lisäksi paikalta voi halutessaan ostaa esimerkiksi erinomaisia cocktaileja tai makeisia. Toisin kuin tavallisessa elokuvateatterissa, täällä syöminen ja juominen myös elokuvan aikana salissa on enemmän kuin suositeltavaa. Lisätietoja elokuvateatterista: https://www.rivierakallio.fi/

Elokuva aloitetaan noin klo 17.45, ja näytettävä raina on vastikään ensi-iltansa saanut Bohemian Rhapsody.

“Bohemian Rhapsody on järisyttävä kunnianosoitus Queenin musiikille ja yhtyeen legendaariselle laulajalle Freddie Mercurylle, josta tuli yksi maailman rakastetuimmista viihdyttäjistä. Yhtyeen rakettimainen nousu, ikoniset kappaleet ja vallankumouksellinen soundi olivat kaikki vähällä tuhoutua, kun Mercuryn elämä lähti syöksykierteeseen. Yhtyeen voitokas paluu kulminoitui ikoniseen esiintymiseen Live Aid -konsertissa. Queenin perintö inspiroi kaikkia unelmoijia, ulkopuolisia ja musiikkia rakastavia tänäkin päivänä.”

Pikkujoulutapahtumalle tulee hintaa 10€ ja tämä omavastuu sisältää elokuvan ja ruokatarjoilun. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin. Mukaan pääsee 57 nopeinta upsylaista. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.