Tule Upsy:n mukana Viini ja ruoka-messuille 29.10.2016!

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Upsy:n retki Viini  ja ruoka-messuille tulee taas! Lähde siis Upsyn mukana kuulemaan Viini- ja ruokamaailman uutuksista ja maistelemaan uusia viinejä! Samalla lipulla pääsee myös samaan aikaan järjestettäville kirja-messuille.

red-couple-night-romantic

Upsy tarjoaa osanottajille pääsylipun tapahtumaan sekä joitain maistelulipukkeita. Kokoonnumme lauantaina 29.10.2016 kello 12.00 aikoihin Helsingin messukeskuksen aulaan, jossa jaamme liput. Messut ovat auki tuona päivänä kello 20.00 asti (kirjamessut kello 18.00.)

Ilmoittaudu heti oheisella lomakkeella https://goo.gl/y3BTAW tapahtumaan. Maksimiosallistujamäärä tapahtumalle on 40 henkilöä: jos tätä enemmän porukkaa ilmoittautuu tapahtumaan, jaetaan paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu 9.10. mennessä.

Ohessa vielä messukeskuksen tarkempi selvitys messujen ohjelmasta:

Ruokaa, viinejä ja ruokakulttuuria!

Viini ja Ruoka on alansa suurin ja korkeatasoisin tapahtuma Suomessa. Se järjestetään samanaikaisesti Helsingin Kirjamessujen kanssa. Vuonna 2015 tapahtumakokonaisuudessa vieraili lähes 80 000 kävijää.

Vuoden herkullisimmassa tapahtumassa kuluttajat pääsevät maistelemaan satoja eri viinejä sekä makuja Suomesta ja ulkomailta. Esillä ovat viinit (alle 22 %), oluet ja siiderit, herkut, ruoanvalmistusvälineet ja keittiötarvikkeet, kattaustarvikkeet, astiat ja aterimet, viinitarvikkeet, gastronomiset matkat ja kirjallisuus, ravintolat sekä muut alan tuotteet ja palvelut.

Tästä tapahtumasta ei kannata jäädä pois!