Kutsu Upsyn syyskokoukseen 14.10.2022

Lämpimästi tervetuloa Upsyn syyskokoukseen! Kokous järjestetään pe 14.10.2022 klo 18 Ravintola Pastisissa Le Petit Pastis -kabinetissa (Pieni Roobertinkatu 2, 00130 Helsinki).

Syyskokouksessa pääset vaikuttamaan siihen, mitä Upsy tekee vuonna 2023 ja sinun on mahdollista lähteä myös itse mukaan johtokunnan toimintaan. Pääset myös nauttimaan herkullisesta illallisesta kokouksen päätteeksi. Kokouksen tarkempi esityslista on liitteenä.

Etsimme vuodelle 2023 uusia jäseniä ja varajäseniä Upsyn johtokuntaan. Kiinnostaako sinua koulutukset, edunvalvonta tai virkistystoiminta? Olet juuri kaipaamamme henkilö! Johtokunnassa voi toimia, olet sitten ensikertalainen, kokenut konkari tai vaikka opiskelija! 

Johtokunnassa pääset päättämään muun muassa Upsyn järjestämistä tapahtumista ja koulutuksista. Johtokunnassa pääset vaikuttamaan myös Uudellamaalla toimivien psykologien edunvalvontaan, sillä johtokunta pitää yhteyttä liiton hallitukseen ja toimistoon jäsentensä edunvalvonnan merkeissä.

Johtokunnan kokouksia järjestetään noin kerran kuukaudessa Psykologiliiton toimistolla Helsingin Bulevardilla ja kokouksiin voi osallistua myös etänä. Johtokunnassa toimiminen antaa mahdollisuuden tutustua muilla aloilla toimiviin psykologeihin ja nähdä kollegoita tasaisin väliajoin. Tule mukaan tekemään Upsystä itsesi näköinen järjestö!

Jäikö jotain kysyttävää? Haluatko tietää lisää? Mukaan toimintaan voi lähteä, vaikka et pääsisi kokoukseen paikalle. Valitettavasti tällä kertaa kokoukseen voi osallistua vain paikan päällä, koska korona-ajan poikkeuslaki etäosallistumista koskien ei ole enää voimassa. Ota rohkeasti yhteyttä upsy.info@gmail.com!

Ilmoittautuminen syyskokoukseen 28.9.2022 mennessä lomakkeella osoitteessa: https://forms.gle/D7weyJZSyC3QMQo37 

Tervetuloa mukaan!

Uudenmaan psykologiyhdistyksen puolesta, 

Satu Salonen

Upsyn puheenjohtaja