Upsyn HOT-koulutus 7.6.!

Auringon lisäksi varma kevään merkki on Upsyn seuraavan koulutuksen lähestyminen. Tämän kevään teemaksi on valikoitunut toivottu HOT-koulutus, joka järjestetään Pasilan kirjastossa Helsingissä perjantaina 7.6.2019 klo 9:00-16:00. HOT eli hyväksymis- ja omistautumisterapia pohjautuu käyttäytymisterapiaan ja se auttaa kehittämään psykologista joustavuutta eli kykyä toimia arvojen mukaisesti silloinkin, kun kohdataan epämiellyttäviä tunteita ja ajatuksia. Työskentely pohjautuu pitkälti kokemuksellisuuteen: harjoitellaan uusia taitoja, käytetään metaforatyöskentelyä sekä tietoisen hyväksyvän läsnäolon harjoituksia.

Kouluttajanamme toimii HOT:n todellinen asiantuntija, työterveyspsykologi ja kouluttajapsykoterapeutti Arto Pietikäinen, joka on kirjoittanut mm. Joustava mieli -kirjan. Koulutuspäivän lisäksi osallistujat saavat Arton koulutettaville räätälöidyn työkirjan (n. 10 harjoitusta).

Tarjolla on siis varmasti hyödyllisiä työkaluja jokaisen psykologin työhön. Mukaan koulutukseen mahtuu 90 reippaimmin ilmoittautunutta Upsyn jäsentä. Ilmoittautuminen koulutukseen alkaa 12.4.2019 klo 18:00 ja sulkeutuu viimeistään 25.4. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin 90, niin näistä seuraavat 10 otetaan varasijoille ilmoittautumisjärjestyksessä ja heille ilmoitetaan, mikäli paikka koulutukseen vapautuu. Koulutukseen päässeille ja varasijoilla oleville ilmoitetaan asiasta sähköpostitse 26.4. Tuplatarkistathan siis, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein! Ilmoittautumislinkki löytyy tämän viestin lopusta. Huomioithan myös, että ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli koulutukseen liittyen heräilee jotain kysymyksiä, viestiä voi laittaa osoitteeseen upsy.info@gmail.com.

MITÄ: HOT-koulutus
MILLOIN: Perjantaina 7.6.2019 klo 9.00-16.00
MISSÄ: Pasilan kirjaston auditoriossa (Kellosilta 9, Helsinki)
MITÄ MAKSAA: Ei yhtään mitään!
ILMOITTAUTUMINEN: 12.4.2019 klo 18.00 alkaen tästä linkistä.