Kutsu Uudenmaan psykologiyhdistyksen syyskokoukseen!

Upsyn syyskokous järjestetään 23.10.2019 klo 18 Ravintola Mamma Rosassa. Syyskokouksessa pääsee vaikuttamaan siihen, mitä Upsy tekee vuonna 2020 ja on mahdollista lähteä itse mukaan johtokunnan toimintaan. Kokouksen tarkempi esityslista löytyy alta.

Etsimme vuodelle 2020 uusia jäseniä Upsyn johtokuntaan! Kiinnostaako koulutukset, edunvalvonta tai virkistystoiminta?  Olet juuri kaipaamamme henkilö! Johtokunnassa voi toimia, olet sitten ensikertalainen, kokenut konkari tai vaikka opiskelija!  Kaipaamme erityisesti tulevalle kaudelle uusia johtokuntalaisia, sillä osa nykyisistä johtokuntalaisista siirtyy eteenpäin johtokuntapuuhista.

Johtokunnassa pääset päättämään muun muassa Upsyn järjestämistä tapahtumista ja koulutuksista. Johtokunnassa pääset vaikuttamaan myös Uudellamaalla toimivien psykologien edunvalvontaan, sillä johtokunta pitää yhteyttä liiton hallitukseen ja toimistoon jäsentensä edunvalvonnan merkeissä. Esimerkiksi vuonna 2020 muodostetaan uudet kuntapuolen sopimukset – jos siis haluat aitiopaikan sopimusten muodostumiseen, tämä on tilaisuutesi!

Johtokunnan kokouksia järjestetään noin kerran kuukaudessa Psykologiliiton toimistolla Helsingin Bulevardilla ja myös etäosallistuminen on ollut mahdollista. Johtokunnassa toimiminen antaa mahdollisuuden tutustua muilla aloilla toimiviin psykologeihin ja nähdä kollegoita tasaisin väliajoin. Tule mukaan tekemään Upsystä itsesi näköinen järjestö!

Jäikö jotain kysyttävää? Haluatko tietää lisää? Mukaan toimintaan voi lähteä, vaikka et pääsisi kokoukseen paikalle. Ota rohkeasti yhteyttä upsy.info@gmail.com.

Ilmoittautuminen syyskokoukseen 12.10.2019 mennessä netti-lomakkeella osoitteessa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHJFleLLwc-pmehiyN5EMUNH9rEU-o6W7igfpi6dGVmXvnYg/viewform

Ruokailua varten kerrothan mahdolliset erikoisruokavaliot sekä pääruokavalintasi.

Tervetuloa mukaan!

Uudenmaan psykologiyhdistyksen puolesta,

Kristiina Mannermaa

Puheenjohtaja

Esityslista

Uudenmaan psykologiyhdistyksen (UPSY) sääntömääräinen syyskokous

Aika: 23.10.2019 klo 18.00

Paikka: Ravintola Mamma Rosa, Runeberginkatu 55, Helsinki

         I Kokouksen järjestäytyminen

 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja
 2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

  II Varsinaiset kokousasiat

 5. Hyväksytään toimintasuunnitelma vuodelle 2020
 6. Määrätään johtokunnan jäsenten, muiden vastuuhenkilöiden ja toiminnantarkastajien palkkiot vuodelle 2020
 7. Hyväksytään yhdistyksen talousarvio vuodelle 2020
 8. Valitaan johtokunnan puheenjohtaja, varsinaiset jäsenet ja varajäsenet vuodelle 2020
 9. Valitaan kaksi varsinaista toiminnantarkastajaa ja heille henkilökohtaiset varajäsenet vuodelle 2020
 10. Valitaan yhdistyksen edustajat ja varaedustajat  Psykologiliiton liittovaltuustoon kaudelle 2020-2021
 11. Muut ajankohtaiset asiat
 12. Kokouksen päätös

 

Photo: https://www.flickr.com/photos/kimmyb66/, used under Creative Commons-licence (Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.0 Generic (CC BY-NC-ND 2.0))