Haluaisitko olla mukana järjestämässä huimaa tapahtumaa koko Psykologiliitolle?

Upsy järjestää vuoden 2017 Psykologiliiton perinteiset liikunta- ja kulttuuripäivät 2.-3.9.2017 Kisakallion urheiluopistolla. Nyt etsimme ihmisiä a) ohjaamaan liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteja b) toimimaan vapaaehtoisina erilaisissa tehtävissä liikuntapäivien aikana (esim. infopisteessä päivystäminen) ja mahdollisesti myös ennen liikuntapäiviä.

Oletko siis aina halunnut ohjata psykologeille aktiiviteetteja, joko liikunnallisia tai kulttuurillisia? Kerro meille, mitä osaisit! Tai tule vetämään vaikka…
– joogaa
– pihapelejä
– äänenkäyttökoulutusta
– budoa
– kivi-paperi-sakset-turnausta…

Jos et halua vetää aktiviteetteja, mutta voisit muuten auttaa järjestelyissä itse viikonloppuna, niin ilmianna itsesi piakkoin!

Sekä aktiviteetin vetäjänä että vapaaehtoisena sinulle jäisi aikaa myös osallistua liikuntapäivien muihin ohjelmiin, esim. juhlapäivälliseen ja iltaohjelmaan lauantaina. Saat myös tuntuvan alennuksen liikuntapäivien pääsymaksusta.

Ota siis yhteys liikuntapäivätiimiin sähköpostiosoitteeseen liikuntapaivat2017@gmail.com.

Liikuntapäivätiimi kokoustaa seuraavan kerran 15.2.2017 Psylin tiloissa – olet tervetullut mukaan! Ilmoittaudu meille mielellään etukäteen, jos olet tulossa, jotta osaamme odottaa sinua =)